07.09.2017 05:00 - Portugisisk lag Ronaldo assisterer lagkamerat mål
Автор: fotballtroyer Категория: Спорт
Прочетен: 66 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.09.2017 05:01

Den 4. september er de to lagene i VM-budsjettkonkurransen, Ungarns forsvar veldig tшft, en rekke store forsvar ofte dukket opp, la dommeren hele tiden utgive advarsler og kort, men effekten er svжrt liten. I fшrste omgang 27 minutter av kampen ble Coentrao sparket ut av spillet av motstanderen, og 3 minutter senere slo den ungarske spilleren Pepe med albuen og dommeren ble sint og sendte et direkte rшdt kort. Selv om det er fordeler med sine egne baner, men styrken mellom de to sidene er veldig stor, selv om de ungarske aktшrene kjemper aktivt, men den portugisiske siden av initiativet. Det er bare Ronaldo og hans lagkamerater er еpenbart ikke i et fotballkamp i staten, spesielt med sine motstandere.Fotballdrakt Barnhar mange Ronaldo jerseys pе deres hjemmeside. Ronaldo er en superstjerne. Ronaldo er idol av mange spillere.

Som lagets nummer йn stjerne, blir Ronaldo selvfшlgelig tatt vare pе av det ungarske laget, selv om det er noen scoring muligheter, men ikke gjennom dшren skyve eller fanget av motstanderens mеlvakt, er det klart at mеlet er svжrt dеrlig. Inntil andre halvdel av de fшrste 48 minuttene, hjelper Ronaldo til slutt lagkameratene sine til е bryte dшdsfallet, Ronaldo-lagkameratene passerer neste pass, dшren til Andre Silva scoret, Portugal 1: 0 Leder det ungarske laget. Sluttresultatet er over. Ungene som stшtter Ronaldo Fotballdrakt barn lжrer om hans ferdigheter.

Farronaldo gjorde pressen og fansen mer hеpfulle om hans og ungarske kamper, den portugisiske kongen sa at lagets seier alltid er viktigere enn det personlige mеlet: i dag er det et veldig vanskelig spill, motstanderne tok sin holdning, jeg utfшrte ogsе mot utplasseringen, la meg spille veldig ubehagelig. Men disse er ikke det viktigste, sе lenge laget vinner, uansett hvordan jeg er villig til е prшve е akseptere. Dette nettstedet har en rekke jerseys. Velkommen til Kjшp billige fotballdrakter. Velg den portugisiske jerseyen og kjшp den!